Activiteiten

 image

Thuisbridge/Kofferbridge

Het kofferbridge is in een nieuwe opzet teruggekomen. Elke 2 maanden zijn er 3 sets met 24 gedupliceerde spellen beschikbaar. Na 2 maanden wordt de uitslag berekend, de winnaars krijgen een kleine attentie. De uitslag wordt gepubliceerd op de website waar ook de spelsets met uitleg te vinden zijn.
Sinds 1 augustus kunt u tegen een vergoeding van € 5,00 een koffer meenemen. In de koffer zitten scoreformulieren.
Wilt u een koffer huren? Neem contact op met Henk Rotman: telefonisch (06-14658989) of per mail.

 Logo Novalis 5e Vughtse Bridge Battle op zaterdag 1 februari 2020
Geen zwaarden, geen harnas maar met kaarten als team strijden tegen andere teams.
Bij de Vughtse Bridge Battle is het voor ieder duidelijk aan het eind van de ronde.

 

Je hebt verloren en druipt af om tegen een ander team in een nieuwe ronde strijd te leveren. Of je hebt gewonnen en met het hoofd in de nek ga je naar het volgende slagveld om weer strijd te leveren.

Als je een team tegenkomt waar je eerder tegen gestreden hebt dan is de zoete smaak van revanche of een nieuwe overwinning bedwelmend.

Informatie volgt in het najaar.

  Zomeravond Bridge 2019
Nog 4 maandagen te gaan en dan is de succesvolle Zomeravondbridge weer afgelopen. Veel bekende en onbekende bridgers hebben we mogen verwelkomen in ons prettige onderkomen bij Novalis. Dat je op tijd als paar moest inschrijven was inderdaad een vereiste; verschillende keren hebben we bridgers moeten teleurstellen omdat we heel snel aan het maximale aantal tafels van 15 kwamen. Gelukkig was hier begrip voor. Wij als projectgroep zijn erg blij en tevreden over de geweldige opkomst. 19 augustus a.s. is de laatste zomerbridgeavond, die we gezellig willen afsluiten met leuke prijsjes en een snack tussendoor. Wilt u de sfeer proeven van de zomeravondbridge, kom dan naar de laatste vier avonden. Jeanne Bettonvil – betto041@ziggo.nl
  Inloopbridge

 

Vanaf 1 oktober a.s. op dinsdagmiddag in de Rode Rik 2.0, van Sonstraat 49a te Vught. Er is vrije inloop.

Zie ook onze Nieuwsbrief.

Aanmelden kan vanaf 13.15 uur, er wordt gespeeld van 13.45 uur tot 15.30 uur.

  22e Bridge Drive Vught 2019Op zaterdag 31 augustus a.s. vindt de 22e editie van de Bridge Drive Vught plaats.  U kunt nog inschrijven tot 19 augustus.

 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u terecht bij de de  projectleider Gerard Voermans – gerardvoermans@gmail.com.

Op 31 augustus hopen we veel bekende en nieuwe gezichten te zien.

Minibridge /Jeugdbridge
In verband met vakantie en geringe belangstelling liggen er op dit moment geen  concrete plannen  voor Jeugdbridge op tafel. In september wordt er in het Klaverblad een stuk geplaatst, met het aanbod om een Jeugdbridgecursus te starten bij Novalis Vught. Dit kan vanaf  minimaal 12 inschrijvingen gerealiseerd worden.