Activiteiten

 
image
Bridgen voor de Bühne
16 november komen bridgers voor de 2e keer samen bij Theaterwerkplaats Novalis voor het benefiet bridgefestijn ‘Bridgen voor de Bühne’; een bridgefestijn met veel bridge (parendrive) en veel verrassingen van de theatermakers die al hun creatieve vermogens daarvoor aanspreken. Ook de prijzen komen voort uit de talenten van de theatermakers.

Bij de Theaterwerkplaats Novalis zetten mensen met een (licht) verstandelijke beperking zich in op het gebied van spel/muziek/zang, maar ook met grimeren, kostuums maken en decors bouwen houden zij zich bezig. Zij ontwikkelen hiermee emotionele en sociale vaardigheden onder begeleiding van vakspecialisten op theatergebied. Bij Novalis ligt de focus op het talent van iemand, niet op de handicap.

Theaterwerkplaats Novalis is in de opbouwfase en kan financiële ondersteuning goed gebruiken. Onze opbrengst komt dan ook ten goede van de Theaterwerkplaats.
Kijk eens op hun website: Stichting Novalis

Naast de theaterwerkplaats herbergt Novalis ook een lunchcafe en een broodjesservice en de theatermakers zullen de deelnemers van de bridgedrive dan ook ontvangen met koffie en cake en hen een smakelijke lunch voorzetten.
Bridgen voor het goede doel, in een verrassende en stimulerende omgeving. Wat wilt u nog meer?

60 paren kunnen maximaal deelnemen, dus aarzel niet en schrijf u in.
Plaats en tijd: Industrieweg 9, Vught. 10:00 uur – 18.00uur
De deelname kosten bedragen € 55.55 per paar

 
image
Thuisbridge/kofferbridge
Het kofferbridge is in een nieuwe opzet teruggekomen. Elke 2 maanden zijn er 3 sets met 24 gedupliceerde spellen beschikbaar. Na 2 maanden wordt de uitslag berekend, de winnaars krijgen een kleine attentie. De uitslag wordt gepubliceerd op de website waar ook de spelsets met uitleg te vinden zijn.

U kunt voor € 5,00 een koffer huren. In de koffer zitten scoreformulieren.
Wilt u een koffer huren? Neem contact op met Henk Rotman: telefonisch (06-14658989) of via de mail bestuur@bridgevught.nl

 
Logo Novalis
5e Vughtse Bridge Battle op zaterdag 1 februari 2020
Geen zwaarden, geen harnas maar met kaarten als team strijden tegen andere teams.
Bij de Vughtse Bridge Battle is het voor ieder duidelijk aan het eind van de ronde.

 

Je hebt verloren en druipt af om tegen een ander team in een nieuwe ronde strijd te leveren. Of je hebt gewonnen en met het hoofd in de nek ga je naar het volgende slagveld om weer strijd te leveren.

Als je een team tegenkomt waar je eerder tegen gestreden hebt dan is de zoete smaak van revanche of een nieuwe overwinning bedwelmend.

Informatie volgt in het najaar.

 
 
Inloopbridge

Vanaf 1 oktober a.s. op dinsdagmiddag in de Rode Rik 2.0, van Sonstraat 49a te Vught. Er is vrije inloop.

Zie ook onze Nieuwsbrief.

Aanmelden kan vanaf 13.00-13.30 uur

 
Minibridge /Jeugdbridge
In verband met vakantie en geringe belangstelling liggen er op dit moment geen  concrete plannen  voor Jeugdbridge op tafel. In september wordt er in het Klaverblad een stuk geplaatst, met het aanbod om een Jeugdbridgecursus te starten bij Novalis Vught. Dit kan vanaf  minimaal 12 inschrijvingen gerealiseerd worden.