Cursussen

 
Bridgecursus voor beginners 2019
Op donderdagavond 3 oktober gaat de beginnerscursus weer van start, in 12 lessen wordt u de beginselen van het mooie Bridgespel bijgebracht. Na deze 12 lessen volgt aansluitend een vervolgcursus van 12 lessen waarna u klaar bent om wekelijks bij een club en de vele (kroegen)drives die elk weekend overal in het land en daarbuiten georganiseerd worden.
De lessen zijn gebaseerd op het door de NBB geadviseerde systeem: Standaard vijfkaart hoog (Start met Bridge).
Het inschrijfgeld is € 90,00 voor 12 lessen, na de eerste 12 lessen kunt u beslissen of u doorgaat voor de volgende ronde.
Het inschrijfgeld is exclusief het lesmateriaal, voor 24 lessen bedraagt dit ongeveer € 35,00 (via de docent).
Passantenclub ‘De Opening’
Voor bridgers die net van een cursus komen en het spelen op een “echte” club nog te spannend vinden of voor “thuis”-bridgers die kennis willen maken met het spelen op een club gaat op donderdag 5 september de passantenclub “De Opening” bij voldoende belangstelling van start. U kunt op deze club kennis maken hoe het is om in een competitie te spelen onder begeleiding van een aantal ervaren bridgers.
Naast deelnemers zijn we ook op zoek naar ervaren spelers die het leuk vinden om hun kennis te delen. Het inschrijfgeld is voor de deelnemers bedraagt € 90,00.